Image Alternative Text
logo

Η οικογένεια


Ο Βασίλης και ο Ανδρέας, με την επιχειρηματική παιδεία και εμπειρία του κου Δημήτρη διαφυλάσσουν το παρελθόν και διαμορφώνουν τη μελλοντική πορεία της ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ & ΣΙΑ ΙΚΕ.

Το επιχειρηματικό τους όραμα, το οποίο υιοθετούν και ως αποστολή τους, είναι η επιχειρησιακή τους αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη, με δυνάμεις τους:

Image Alternative Text
image

Ποιότητα υλών

Το τρόφιμο αποτελεί σημαντικό παράγοντα της διαβίωσης και της μακροβιότητας του ανθρώπου. Το ποιοτικό τρόφιμο ορίζεται σύμφωνα με νομοθετικές και θεσμοθετημένες αρχές και καθορίζεται μέσα από συγκεκριμένες προδιαγραφές για τα συστατικά του, την παραγωγή και τη διανομή του. Η τήρηση αυτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο παράγοντα για τους ίδιους και κεντρικό άξονα για την επιλογή των προϊόντων τους προς αντιπροσώπευση.

image

Σταθερά αναπτυξιακά βήματα

Ο Βασίλης και ο Ανδρέας κινούνται με αποφασιστικότητα και σταθερά βήματα βιώσιμης ανάπτυξης, όπως πολύ καλά γνωρίζουν μέσα από τη μακροχρόνια παρουσία της επιχείρησης και είναι εκείνα που τους έχουν αποφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο που δραστηριοποιούνται.

image

Ικανότητα εξυπηρέτησης

Η οργανωτική λειτουργία της ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ & ΣΙΑ ΙΚΕ στηρίζεται στην ανάπτυξη δομών με επίκεντρο την άμεση εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών και της ζήτησης του πελάτη. Ορθά και άρτια δομημένα τμήματα Customer Service και Διανομών συνεργάζονται για την καθημερινή ανταπόκριση. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της απόφασης του Βασίλη και του Ανδρέα είναι η αυθημερόν εξυπηρέτηση όλων των σημείων πώλησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων του Νομού!

image

Μακροχρόνια βιωσιμότητα

Συνεχίζοντας το έργο της επιχείρησης, πιστά, αφοσιωμένα και δεσμευτικά διαμορφώνουν τη στρατηγική τους πολιτική δυναμικά σε μία αναπτυξιακή πορεία, διαθέτοντας για πηγές τα απαραίτητα και απαιτούμενα δομικά συστατικά της ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ & ΣΙΑ ΙΚΕ.

Η οικογένεια μέσα από την πολυετή εργασία της στήριξε τη δράση και αντέδρασε οργανωτικά στις προσκλήσεις που βρέθηκαν στη διάρκεια των 29 ετών επιχειρησιακής λειτουργίας διανύοντας «τροφοχιλιόμετρα».